METODE DE PLATĂ

Pentru legitimațiile de călătorie achiziționate prin intermediul site-ului bilete.tfc-online.ro se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Pentru acest tip de plată, tranzacția va apărea pe extrasul de card cu denumirea de TRANSFEROVIARCALATORI.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs., ci le transmite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în siguranță.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru a fi acceptate la plata online, cardurile trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  1. Să fie înrolate în sistemul 3D Secure. Se întâlnesc două cazuri: cazul 1- atât cardul clientului, cât și banca emitentă sunt înrolate în sistemul 3D Secure, caz în care utilizatorul trebuie să introducă datele de autentificare 3D Secure; cazul 2-doar banca emitentă a cardului este înrolată în sistemul 3D Secure, caz în care clientul poate fi nevoit să contacteze banca, pentru a putea utiliza serviciul de plată online.
  2. Dacă banca emitentă a cardurilor nu este înrolată în sistem 3D Secure, singurele carduri acceptate sunt cele care au codul CVV2/CVC2 valid (Visa sau Mastercard).

Logo Visa
Logo Mastercard
Logo Plăți Online
Suport
Email bilete@tfc-online.ro (maxim 15 zile lucrătoare)
Telefon +40238434380 (non stop)
SC Transferoviar Călători SRL
CUI: RO26565289, Registrul comerțului: J12/1530/2012
Sediu social: Strada Tudor Vladimirescu, nr. 2-4, Cluj Napoca, județul Cluj
Perioada minimă de cumpărare/restituire
Tip achiziție Minim cu
Bilet cu rezervare 60 minute înainte de plecare
Bilet fără rezervare 15 minute înainte de plecare
Abonament 23:59 zilei anterioare valabilității